Juhlakokous Logomossa 14.8.2020

 

Juhlapäivä vanhimmalla ja nuorimmalla

1.7.2020 aloitti toimintansa uusi yhtenäisklubi. Toiminta alkoi juhlakokouksella 14.8.2020. Tällöin tuli kuluneeksi 70 vuotta ensimmäisen Lions-klubin perustamisesta Suomeen. Sekä vanhimmalla klubilla että nuorimmalla klubilla oli juhlapäivä.

Ti­lai­suus jär­jes­tet­tiin Lo­go­mos­sa ja juh­la­pu­hu­ji­na oli­vat Pii­ri­ku­ver­nöö­ri Mark­ku Karls­son, pii­rin LEO-vas­taa­va Ulla Rah­ko­nen ja AR-DC Reino Laine.

Uudet jä­se­net sai­vat Lions-tie­tout­ta, mutta koska me­nem­me ”Ilol­la eteen­päin”, oli tar­jol­la myös Si­rius-kak­ku.

Ti­lai­suu­den juon­si pre­si­dent­ti Kaa­ri­na Ha­ka­la. Hän esit­te­li myös ly­hyes­ti klu­bin toi­min­ta­suun­ni­tel­man ja ta­lous­ar­vion.

 

Monipuolisia kulttuuritapahtumia toimikauden aikana – “Ilolla eteenpäin”

LC Turku/Sirius järjestää erilaisia kulttuuritapahtumia kuukausittain toimikauden ajan. Kaikissa tapahtumissa joudumme ottamaan huomioon korona-ajan, joten muutoksia ohjelmaan saattaa tulla.

Tapahtumat on suunnattu lioneille, lioneiden perheille ja ystäville. Joihinkin tapahtumiin on varattu liput, joka rajoittaa osanottajamäärää.

Tarkoituksena on mennä iloisesti eteenpäin, vaikka korona aiheuttaakin huolta ja erilaisia varautumisia.

Ajatuksena kulttuuripolkua laadittaessa oli, että Turussa ja lähietäisyydellä on paljon paikkoja, joissa on käynyt, mutta tarkempi tutustuminen on usein jäänyt. Nyt on tarkoitus tutustuttaa osanottajat tuttuihinkin paikkoihin tavallista paremmin. Ajatuksena on päättää kukin tapahtuma iloisesti.

Kulttuuritapahtumiin on ennakkoilmoittautuminen. Ole nopea, sillä kaikki eivät aina mahdu mukaan! Seuraa kotisivuamme www.turkusirius.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *